کاتالوگ فولکس واگن id4 وارداتی
اردیبهشت 1403: ماموت خودرو قصد دارد محصول برقی شرکت فولکسواگن را با نام فولکس واگن id4 به بازار ایران عرضه کند. ماموت خودرو سابقه عرضه محصولات فولکسواگن در ایران را دارد و خدمات خوبی را ارائه خواهد داد.

فولکس ID4 برقی به ماموت خودرو رسید
فروردین 1403: در حالیکه چندین شرکت خصوصی، برای عرضه فولکسواگن ID4 CROZZ در بازار کشورمان اعلام آمادگی کرده بودند، اما ظاهرا قرعه بنام شرکت ماموت خودرو افتاده است. این شرکت در روز سهشنبه مورخ 1402/01/28 رسما اعلام کرده که قصد عرضه این محصول تمام برقی از شرکت VW را دارد. البته همچنان این احتمال وجود دارد که سایر شرکتها نیز ID4 کراز را به لیست محصولات وارداتیشان اضافه کنند.
با توجه به قیمت پایهای این خودرو که در بازار امارات، معادل تقریبی 95 هزار درهم است، میتوان پیشبینی کرد که در بازار کشورمان، احتمالا قیمتی بین 3 تا 4 میلیارد تومان داشته باشد.
واردات فولکس ID4 از چین به ایران
دی 1402: با انتشار تصاویر رسمی از اولین محموله خودروهای برقی فولکس واگن در ایران، که برای تستهای فنی پابه کشورمان گذاشتهاند، حالا مطمئن شدیم که سال 1403، این خودروهای آلمانی را در خیابانهای کشورمان خواهیم دید.
محصول وارداتی فولکسواگن، خودرویی تمام برقی با نام ID4 CROZZ است و در حال حاضر چندین شرکت خصوصی (مانند بهمن موتور، خودروسازان راین و …)، در تلاش برای واردات این محصول به کشورمان هستند و باید منتظر ماند و دید که کدام شرکت، واردکننده نهایی آن خواهد شد.
نکته جالب توجه اینجاست که فولکس واگن ID4 وارداتی به کشورمان، در چین و در کارخانجات متعلق به شرکت خودروسازی FAW به تولید رسیده است؛درست مانند تویوتا کرولای 2023 که توسط شرکت معین خودرو به کشورمان آمده است. البته علاوه بر جوینتونچر فاو-فولکس، این خودرو برقی توسط جوینتونچر سایک-فولکس نیز در بازار چین و با نام ID4 X نیز به تولید میرسد که تفاوت ظاهری اندکی نسبت به ID4 CROZZ دارد.
طراحی
برخلاف سایر محصولات فولکسواگن در سالهای اخیر، چهره ID4 از خطوطی منحنی شکل گرفته و میتواند برخی مدلهای کلاسیک همچون بیتل یا محصولات کارمن گیا را به یاد آورد. چراغهای LED در جلو و عقب به همراه نوارهای طولی کاملاً مدرن طراحی شده و در نمای جلو دیگر خبری از جلوپنجره نیست.
خطوط منحنی در نمای جانبی ID4 نیز دیده میشود ضمن اینکه مواردی همچون قطعات پلاستیکی نیمه پایین بدنه و نوار سفید که با رنگ مشکی سقف در تضاد است، نظر بیننده را به خود جلب میکند.
نمای عقب در هماهنگی با بخش جلو طراحی شده و موارد قابل ذکری همچون نوار سرتاسری LED و لوگوی فولکسواگن در بخش میانی را به همراه دارد.
کابین و امکانات
کابین ID4 بسیار ساده و در عین حال کارآمد طراحی شده و مواردی مثل نمایشگر 5.3 اینچی پشت آمپر برای نمایش اطلاعات موردنیاز راننده، دکمههای حساس به لمس روی فرمان، نمایشگر 12 اینچی مرکزی روی داشبورد و … مهمترین موارد قابل ذکر این بخش هستند. امکانات این محصول به شرح زیر است:
. کیلس استارتر
. صندلی برقی راننده
. نمایشگر 12 اینچی مرکزی
. 7 اسپیکر برای سیستم صوتی
. سقف پانارومیک
. سنسور نور و باران
. دستیار صوتی
. تهویه اتوماتیک دوگانه
. کمک ترمز
. کنترل پایداری
. کمک شروع حرکت در سربالایی
. کروز کنترل تطبیقی
. اتوهلد
. ترمز پارک برقی
. چراغهای LED
. پیشگیری تصادف جلو
. دستیار حرکت بین خطوط
. سنسور پارک جلو و عقب
. ایربگهای جانبی و پردهای
. و …
مشخصات فنی ID4 وارداتی
ID4 محصول سال 2020 است و در کلاس کراساورهای جمعوجور قرار دارد. فولکس ID4 روی پلتفرم MEB ساخته شده و برای رقابت با شورولت بولت EV، هیوندای کونا EV و کیا نیرو EV به میدان آمده است.
در فولکسواگن ID4 به صورت استاندارد یک باتری به ظرفیت 55.7 کیلووات ساعت نصب شده که برد حرکتی آن 442 کیلومتر است.
موتور برقی که روی محور عقب نصب شده قدرتی برابر با 168 اسببخار و حداکثر گشتاوری معادل با 310 نیوتنمتر تولید کرده و میتواند با دو رقیب برقی کونا و بولت رقابت کند. باتری در حالت عادی در 8.5 ساعت شارژ میشود؛ اما با شارژ سریع در 35 دقیقه از 20 به 80 درصد میرسد. حداکثر سرعت خودرو 160 کیلومتر بر ساعت است.